Vaikkakin perjantain agikisoista kotiuduimme vasta puoliltaöin, olimme silti skarppina (??) lauantaiaamuna klo 8 lähdössä kohti Aitolahden Ensilää, jossa LeKi Salamoilla oli TKT:n junioreiden järjestämä turnaus.

Paikka oli aivan upea ja vesiteitse Tampereelle oli suht' lyhyt matka.

1597184.jpg

Salamoilla oli kolme peliä, joista ensimmäisen isäntiä vastaan. Tästä pelistä helppo 9-1 voitto, Ville taisi tempaista pallon verkkoon viisi kertaa :-) Toinen peli oli tiukempi, Ilves Annalaa vastaan ja tästä tasapeli 2-2. Viimeinen peli oli heti edellisen perään, ilman huilitaukoa, ja väsymys alkoi jo näkyä pojissa - olivathan he pelanneet jo kaksi peliä ilman vaihtoja ja vieläpä isolla kentällä! PP-70 nujerretiin kuitenkin tiukasti maalein 2-1, ja lopputuloksissa LeKi päätyi hienosti hopealle. Sillä oli samat pisteet kuin Ilveksellä, joka paremman maalieronsa vuoksi saavutti kultaa.

1597188.jpg

LeKin joukkue mitaleineen.

Koirat oli mukana menossa ja niillä riitti leikittäjiä. Kävin otteluiden välillä niiden kanssa lenkillä lähimetsissä. Turnauksen jälkeen lähdimme kotia kohti, Arttu kyydissä ja myöhemmin iltapäivällä menimme Annen, Tonin ja kahden tämän kaverin kanssa porukalla Edeniin. Ville & Arttu ottivat pienet "akkujenlatausunet" autossa ja hyvin jaksoivat päästellä liukumäissä ja altaissa sen pari tuntia.