Tänään oli meillä jännittävä päivä: osallistuisihan Ville ensimmäistä kertaa möllikisoihin Elsan kanssa! Pari on treenannut viime kesästä lähtien aina silloin tällöin - kiitos Päivin kärsivällisyyden ;-) mutta kisoihin eivät syksyllä vielä päässeet kun Elsan juoksut sun muut sotkivat suunnitelmat.

Kisapaikka oli Niihamassa oleva kenttä ja tuomarina toimi Reino Kilponen. Sää oli mukavan aurinkoinen. Minimöllejä oli 9 kpl ja Ville&Elsa oli ilmoitettu kahteen starttiin, eli siis he saisivat suorittaa radan kahteen kertaan ja paras tulos jäisi voimaan.

Meikäläinen jännitti kehän reunalla paljon enemmän kuin Ville itse, mutta ihan kivasti parivaljakolla meni kuten täältä voi todeta. Onneksi Elsa pysyi kehässä, vaikkakin pysähtyi kerran haukkumaan ja tuijottamaan minua.

Täytyy kyllä sanoa että pojan ohjauksessa oli jo oikeanlaista otetta ja askellus ketterää, joten voipi olla että parin-kolmen vuoden päästä hän "perii" Elsan itselleen kokonaan kisakaveriksi... Nuorten SM-kisoihin on alaikäraja 10 vuotta, joten siinähän sitä tavoitetta kerrakseen :-) Edellyttäen, että nuoren miehen into riittää!

Toistaiseksi on intoa riittänyt, sillä kotipellolla käymme melko usein reenaamassa porukalla ja Hetakin kulkee jo mukavasti Villen seurassa.

Nyt vain koitetaan bongailla kesän aikana lisää epiksiä niin saadaan parivaljakolle lisää kisarutiinia :-)

1597206.jpg